AGRITURISMO LA CERRA (Tempio Pausania)

AGRITURISMO LA CERRA (Tempio Pausania)

PRESENTACIÓ


El “stazzu” La Cerra és una explotació agrària tradicional de la regió de la Gallura que s’extèn al llarg de 75 hectàrees de prats, boscos, màquia mediterrània i blocs gegantins de granit modelats pel vent i l’aigua. La família Pesenti ja fa gairebé deu anys que allotja viatgers de tot el món i els fa partíceps de l’hospitalitat sarda i de la cuina i tradicions més tipicament gallureses. Ells mateixos tenen cura del bestiar que trobareu pasturant lliurement per la hisenda i de l’elaboració de molts dels productes que provareu en els seus àpats. 

La seva ubicació a la punta nord-est de Sardenya us permetrà arribar fàcilment a una gran varietat d’indrets d’interés naturalístic, històrico-artístics i arqueològics. Des del fresc altiplà on es troba situat l’agroturisme, a redòs del Monte Limbara (1030), podreu accedir als indrets més característics de la costa de la Gallura per carreteres poc transitades, com són les platges de Monti Russu Lu Littaroni i Torre di Vignola. I si us endinseu cap a l’interior trobareu ben aviat els espectaculars i únics paisatges de la Valle della Lluna i la Valle dei Grandi Sassi, o poblets amb l’encant d’Aggius.

Avui en dia, després d’un llarg procés de rehabilitació, La Cerra disposa d’unes instal.lacions modernes i acollidores, amb habitacions àmplies i amb bones vistes on s’us farà senzill passar unes vacances agradables. En el menú de la casa prodreu assaborir els productes artesanals i la bona cuina local de la Gallura i de Sardenya, com son la zuppa galluresa, les diverses varietats de pasta fresca o els assaborits productes provinent del bestiar que campa lliurement per la finca.

 

SERVEIS

  • Espai per a realitzar reunions, trobades, cursos...
  • Llibreria, jocs i música a disposició dels clients.
  • Habitacions àmplies ideals per famílies.
  • Possibilitat de fer trekkings en grup.

Imprimeix   Correu electrònic