LOCANDA MINERVA (Villanova Monteleone)

LOCANDA MINERVA (Villanova Monteleone)

PRESENTACIÓ


Locanda Minerva és l’allotjament ideal per unes vacances relaxants o per una estada entre excursions naturalístiques i històriques, esdeveniments gastronòmics i tantes altres activitats que organitzen els nostres col.laboradors. Un entorn natural que us sorprendrà, amb vistes a la costa de l’Alguer i envoltats dels frondosos boscos de Monte Minerva. Hospitalitat, bona cuina, onze habitacions espaioses i comfortables i molta activitat cultural!

Els nostres col.laboradors de Locanda Minerva no paren quiets i són moltes les seves propostes per fer l’estada dels seus hostes el més agradable i interessant possible: excursions en bus, Trekking i Nordic Walking, excusions en kayak, cavall o bibibleta, i fins i tot escalada als penya-segats de Monteleone.

Un bon lloc també per a totes aquelles persones que gaudeixen explorant lliurement un país, ja que la Locanda se situa en un territori generós en molts aspectes: natura salvatge (mar i muntanya en estat pur), jaciments arqueològics de totes les èpoques (especialment de la prehistòria i edat antiga), petits pobles acollidors que encara conserven antigues tradicions, gastronomia tradicional...

La Locanda es troba a poc més de mitja hora de l’Alguer.


Imprimeix   Correu electrònic