CAP D’ANY AL SUPRAMONTE DE SARDENYA EN HOTEL DE MUNTANYA / FLY & DRIVE / 4 NITS

CAP D’ANY AL SUPRAMONTE DE SARDENYA EN HOTEL DE MUNTANYA / FLY & DRIVE / 4 NITS

PRESENTACIÓ


Una escapada a les MUNTANYES DEL SUPRAMONTE, envoltats de boscos centenaris i poblets d'alta muntanya. VIATGES TERRA SARDA us proposa allotjar-vos a l’hotel rural (***) S'ENIS MONTE MACCIONE d’Oliena i gaudir d'un Cap d’Any de natura i bona gastronomia. Us hi trobareu com a casa!

Un Cap d’Any a les MUNTANYES DEL SUPRAMONTE, on descobrir a peu i en vehicle els secrets d’un territori ric en història i tradicions, envoltats de la salvatge natura del Parc del Gennargentu, un oasi natural on descobrireu l’autèntica Sardenya de muntanya.

VIATGES TERRA SARDA us proposa allotjar-vos al confortable i familiar hotel rural (***) de la Cooperativa ENIS MONTE MACCIONE i fer el canvi d’any entre caminades al MONTE CORRASI, excursions al poblat-cova mil.lenari de TISCALI i degustacions de vi i productes locals , tot descobrint els secrets de la tradició culinaria sarda: els maharrones i angelottos, el vi cannonnau, el procheddu arrostu (porquet rostit), el licor de murtra...

ULÌANA (Oliena, it.) és una de les portes d’entrada a les muntanyes del Supramonte, un territori pràcticament deshabitat on la natura es mostra espectacular i salvatge. Territori de pastors encara avui en dia, la bellesa dels seus boscos centenaris, l’espectacularitat de gorgues com les del riu Gorropu i l’hospitalitat dels seus habitants convertiran la vostra estada a Ulìana en un viatge carregat de noves experiències.

PREU I DATES DE SORTIDA

SORTIDA: DISSABTE 28 DE DESEMBRE DE 2019. BARCELONA-CÀLLER AMB VUELING . SORTIDA 7:30. (VOL DIRECTE)

TORNADA: DIMECRES 1 DE GENER DE 2020 . CÀLLER-BARCELONA AMB VUELING. SORTIDA 13:30. (VOL DIRECTE)

PREU:  625€/PERSONA (DORMIR + ESMORZAR) + BITLLET D'AVIÓ

RESERVA MÍNIMA: 2 persones. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
ALLOTJAMENTS
HIGHLIGHTS
RESERVAR

PROGRAMA DETALLAT


Dissabte 28 de desembre de 2019

Arribada a l‘aeroport de Càller. Check-in del vehicle de lloguer. Matí i dinar lliure. Check-in a l’Hotel Monte Maccione (Oliena), a la tarda. Aperitiu. Sopai i nit a l’Hotel.

Diumenge 29 de desembre de 2019

Esmorzar. Excursió guiada a peu i en 4x4 a la vall de Lanaithu i el poblat nuràgic de Tiscali. Dinar de pic-nic a la muntanya. Visita a la sorgent càrstica de Su Gologone. Sopar i pernoctament a Monte Maccione.

Dilluns 30 de desembre de 2019

Esmorzar. Excursió guiada a peu a Monte Corrassi .Dinar de pic-nic a la muntanya. Trada lliure. Sopar i pernoctament a Monte Maccione.

Dimarts 31 de desembre de 2019

Esmorzar. Visita guiada al poble d’Oliena, on visitarem algunes activitats tradicionals. Aperitiu amb productes locals a una bodega de vi Nepente, una varietat local molt apreciada. Sopar de Cap d’Any i pernoctament a l’Hotel.

Dimecres 1 de gener de 2020

Esmorzar. Tornada cap a l’aeroport de Càller. Retorn del vehicle i vols fins a Barcelona.

SOPAR DE CAP D’ANY AMB MENÚ TERRA-MAR

ENTRANTS

Pernil i embotits variats. Olives. Crema de formatge. Mató fresc i curat. Favetes. Fantasies de mar.

PRIMERS

Angelottos amb salsa (pasta). Marrones “a Bocciu” amb salsa de senglar. Rissoto ”alla pescatora”.

SEGONS

Graellada mixta de porquet i vedella. Sorbet de llimona. Graellada mixta de peix.

Acompanyament: Amanida mixta d’estació .

POSTRES

Sevada (dolç farcit de formatge i amb mel) o dolços de la casa.

BEGUDES

Aigua natural i/o mineral. Vina blanc i vi negre de la casa. Cervesa i altre begudes. Cafè. Digestiu. Panettone. Cava.


Imprimeix   Correu electrònic