UN CAP DE SETMANA GENTILESA DE VIATGES TERRA SARDA

UN CAP DE SETMANA GENTILESA DE VIATGES TERRA SARDA

Aquest passat mes d'abril el Sergi i l'Elena, dels Prats de Lluçanes, van gaudir d'un cap de setmana a l'Alguer gentilesa de VIATGES TERRA SARDA, com a guanyadors del sorteig de la revista Descobrir Catalunya.

Agraïm a aquests veïns de la Catalunya interior que hagin volgut compartir amb tots nosaltres la seva experiència a TERRA SARDA! Moltes gràcies! 

"Bona tarda Jordi,

Ja hem tornat de l'Alguer i ja pensavem escriure't quatre ratlles per comentar-te com ens va anar. Ens va agradar moltíssim!! És un lloc per tornar-hi... amb dos dies no vem donar abast a tot! .  Ens va agradar molt el paisatge tant verd que hi ha el mes d’abril  El temps perfecte, ni molta calor ni fred, ideal per voltar per l'illa.

A l'allotjament I Vigneti hi vem estar molt bé, la propietària ens va rebre en català i ens va informar de tot el que vem demanar.  Quina casa, sembla un oasi amb tanta verdor!  A més, és ideal per anar-hi amb canalla!

Les visites que vem fer van ser:

  • L'Alguer: a l'oficina de turisme un senyor molt amable i en català ens va informar de què podiem visitar i veure per el casc antic.
  • Cap de la Caça: vàrem anar a fer la visita a les covesde Neptú (baixant i pujant les escales, que s'ha de fer exercici).
  • La costa fins a Cap del Falcó, passant per Argentera (la ruta que ens vas comentar).  Quines platges!  Ens van agradar molt la zona de Stintino amb el contrast entre la sorra blanca i els blaus turquesa del mar. Ens va quedar pendent per una altre vegada anar a l'illa de l'Asinara, però si volíem veure moltes coses, no teniem temps.
  • Vem continuar la ruta cap a Porto Torres, però no ens hi vem aturar, i fins a Castelsardo, on vem visitar el castell i hi vem comprar un recipient típic de ràfia que feia una senyora al portal de casa seu.  Tenia la parada a l'escala  i en parar-nos-hi ens va oferir mirar les seves creacions.  Ens devia veure amb cara turista perquè ens va costar bastant cara la peça... però un cop a casa i mirant-la detingudament, ens vem adonar de la feinada que hi havia tingut a fer aquella filigrana. O sigui que uns euros ben justificats.
  • De Castelsardo vem anar cap a Sassari, on vem fer una breu parada i cap a casa altre cop.  Abans, però, com que encara quedava una mica de temps vem arribar-nos al Nuraghe Palmavera i la Necropoli Anghelu Ruju, dos indrets però molt curiosos i interessants de visitar a qui li agradi l'arqueologia.
  • Abans de marxar també vem anar fins a Bosa per la costa (impressionants vistes!) i vem recórrer el poble i visitar el castell de Malaspina.  Aquí vem sortir de la ruta que ens vas marcar i com que ens havien agradant molt els nurags, ens vem arribar fins al Nuraghe Santu Antine, que per nosaltres va ser el més espectacular dels que haviem vist (arriba un punt que en veus a tot arreu!).
  • La intenció era anar des d'aquest nuraghe cap a Monteleone, però després de circular una estona per una carretera de revolts, va aparèixer una tanca i una cinta que barraven el pas.  Suposo que abans d'agafar la carretera hi devia haver algun rètol que indicava que estava tallada, però no el vem veure.  O sigui que a recular i tornar a l'Alguer passant per Ittiri.

I per fer temps fins l'hora d'anar a l'aeroport, vem arribar-nos a la platja de Lazzareto a veure el capvespre.  Passejant per la platja no vaig poder evitar fer una foto que t'adjunto dels castells de sorra que fan els nens algueresos: són NURAGS EN MINIATURA! Cada país amb el seu patrimoni...

I fins aquí el nostre cap de setmana... La impressió de Sardenya és molt bona, amb ganes de tornar-hi i poder veure més coses de les moltes que ens han quedat.

Moltes gràcies per tot, fins aviat i endavant amb el Blog!

Sergi i Elena"


Imprimeix   Correu electrònic