Les nostres propostes

Descobriu l'illa d'Irlanda al vostre al vostre aire o en un grup guiat.
Totes les nostres propostes són a mida, la nostra experiència al vostre servei.

Un tastet d'Irlanda / 5 dies

Gaudiu d'un tastet d'Irlanda amb aquesta ruta autoguiada a mida.

Més informació

Irlanda l'Illa Maragda / Ruta guiada 8 dies

Us proposem descobrir IRLANDA en una RUTA GUIADA de 8 dies. Viatjareu en un grup reduït d'un màxim de 15 persones, acompanyats sempre d'un GUIA LOCAL. Visitareu els paisatges, monuments, pobles i ciutats més emblemàtics del centre i sud de l'ILLA MARAGDA, un viatge ple d'experiències i d'històries que us deixaran boca-badats!

Més informació

Irlanda imprescindible / 8 dies

Una ruta circular autoguiada pel centre i sud de l'illa d'Irlanda, on descobrireu els principals atractius de l'Illa Maragda.

Més informació

Irlanda al complet / Ruta guiada 10 dies

En el nostre sensacional viatge cultural a Irlanda amb guia local en castellà, visitarem la famosa Calçada del Gegant, la salvatge Costa Oest, els espectaculars Penya-segats de Moher, la part més bonica de l'Anell de Kerry i la Península de Dingle, entre molts altres llocs. Escoltarem també les històries i llegendes associades a aquest bell país i al seu patró, Sant Patrici. Explorarem els seus paisatges més emblemàtics i coneixerem de primera mà la cèlebre hospitalitat irlandesa. .

Més informació

Irlanda al complet / 12 dies

Un itinerari autoguiat per la República d'Irlanda, pensat per als viatgers que gaudiu explorant a fons els països que visiteu

Més informació

Viatge en grup a Irlanda / Ruta guiada a mida

Si sou una colla d'amics o una associació i voleu descobrir a fons Irlanda, us proposem un VIATGE A MIDA EN GRUP, acompanyats pels nostres guies locals.

Més informació

Ruta autoguiada a mida per Irlanda

Escolliu el tipus de viatge que voleu fer per Irlanda i us farem una proposta a mida. La nostra experiència a la vostra disposició!

Més informació

Escapades a Irlanda

Qualsevol moment és bó per fer una breu escapada a Irlanda i descobrir Dublín, Cork o Galway, i altres racons de l'illa Maragda!

Més informació