La nostra agència

Especialistes en les illes de Sardenya i Irlanda, la nostra passió!
Benne’ennios! Em dic Jordi Saumell i fa catorze anys SARDENYA em va captivar.  D’aquell primer viatge l’any 2005 en va néixer una passió per l’illa de Sardenya que fins a dia d’avui només ha fet que créixer: una trentena de viatges, més de quinze mil quilòmetres recorrent la geografia sarda, i tants amics i amigues arreu del territori, corroboren que la meva no és una afició passatgera.  
 
I què podem dir de la nostra segona destinació, IRLANDA! Coneguda per tothom pels seus paisatges extraordinaris i el seu llegat cultural, des del 2017 aquesta illa atlàntica s’ha convertit en la nostra segona casa, realitzant-hi diversos viatges a la descoberta dels seus mil-i-un atractius: els seus paisatges verds sempre canviants, l’espectacularitat de la costa atlàntica, la seva fauna i flora tan diferent de la mediterrània, la petja històrica dels pobles i cultures que l’habiten des de la prehistòria, el tarannà obert i acollidor dels irlandesos i irlandeses...
 
Una segona destinació que us oferim des de mitjans de l’any 2019 i que ens encantaria compartir amb tots vosaltres!

Sardenya és una país diferent, un indret especial, una terra meravellosa que en molts aspectes encara es conserva íntegra i salvatge.

Tots els itineraris que us proposem són productes propis.

Singularitat dels allotjaments, coneixem el que us proposem.

Ús dels serveis i recursos locals.

La nostra experiència al vostre servei.

divider

Jordi Saumell i Gassó

Propietari
divider