ESCAPADA A L'ALGUER / VOL O FERRY + ALLOTJAMENT

ESCAPADA A L'ALGUER / VOL O FERRY + ALLOTJAMENT

PRESENTACIÓ 2024


Us proposem una ESCAPADA DE 3 o 4 DIES A L'ALGUER, una ciutat acollidora i amb una oferta turística molt variada. A les esplèndides platges de la Costa del Corall, cal sumar-hi una bona oferta gastronòmica i enològica, la proximitat del Parc de l’Asinara i del Parc de Port del Compte (Porto Conte) i les nombroses activitats que s’hi poden realitzar, un casc antic i passeig marítim molt bonic i actiu, un abundant patrimoni històric i arqueològic i un reguitzell d’activitats per a tots els gustos i edats que s’organitzen pràcticament tots els mesos de l'any.

Aquesta opició està pensada per qui busca una escapada curta però alhora interessant qualsevol època de l'any. Podeu escollir si voleu cotxe de lloguer o no, i el tipus d'allotjament que més us agradi: hotel, B&B, apartaments, turisme rural...

Us oferim també la possibilitat de contractar alguna de els activitats que ofereixen les nostres EMPRESES COL.LABORADORES: rutes culturals guiades, excursions en barca, birdwatching, etc. Consulteu-nos!

Descobriu el lligam que uneix sards i catalans a una de les ciutats més boniques de Sardenya, L’Alguer. Cultura, natura i tranquilitat s’uneixen en aquest racó de paradís per a fer-vos gaudir d’unes escapada inoblidables plena d'experiències.

Ara ja només heu de triar les dates i la CIUTAT CATALANA DE L'ALGUER us espera amb els braços oberts! 

PREU I DATES DE SORTIDA

DATES: CONSULTEU-NOS LES DATES, QUE DEPENDRAN DELS VOLS DISPONIBLES.

PREU: CONSULTEU-NOS EL VOSTRE PRESSUPOST A MIDA ( EL PREU DEPENDRÀ DE LA TEMPORADA, ALLOTJAMENT, TRANSPORT  I  DURADA DE L'ESCAPADA) 

RESERVA MÍNIMA: 2 persones. 

EL VIATGE COMBINAT INCLOU
EL VIATGE COMBINAT NO INCLOU
HIGHLIGHTS
RESERVAR

Imprimeix   Correu electrònic